Ինչպե՞ս ջնջել հաշիվս
Թարմացվել է՝ 19 հոկտեմբերի, 2026 թ.
Հաշիվը կարող ես ջնջել կարգավորումներից։ Ջնջելուց հետո այն վերականգնելու համար կունենաս 7 օր։ Այդ ժամկետից հետո քո զրույցները, փաստաթղթերն ու կրեդիտները կջնջվեն ընդմիշտ։
Քայլեր
Զրույցների ցանկի ներքևում բացիր քո պրոֆիլի մենյուն և մտիր Կարգավորումներ։ Անցիր «Հաշիվ» բաժին, սեղմիր ջնջելու կոճակն ու հաստատիր։
Եթե մտափոխվես, կարող ես վերականգնել հաշիվդ՝ պարզապես նորից մուտք գործելով կամ սեղմելով պահպանման կոճակը։
Ժամկետը լրանալուն պես քո հաշիվը, զրույցները, փաստաթղթերն ու չօգտագործված կրեդիտներն ընդմիշտ կջնջվեն։
Այս պատասխանն օգնե՞ց քեզ